Umění tantry – Cesta vědomého ženství 24. – 25.10

Setkání určené k léčení našeho ženského principu skrze tantrickou životní moudrost.

V rámci dvoudenního setkání se s vámi podělíme o ochutnávku připravované tantrické školy(zenskamystika.cz), která se otevírá v roce 2021.Učení, které nám předala Mahasatva Ma Ananda Sarita, osvícená tantrická mistryně a mystička.

Čas strávený v obklopení žen nám umožňuje vrátit se domů k našim nejhlubším zdrojům. Dokážeme se vidět v zrcadle svých sester a vychovávat tak mnoho aspektů sebe samých, které mohly být doposud zanedbány. Tantrická cesta ŽENY je prožitkem přinášející celistvost a hluboké porozumnění ženskému principu. Vede k ukotvení rovnováhy mezi přijímáním a dáváním. Žena je v nejvnitřnější podstatě určena k tomu být přijímající, být dělohou, která zrozuje nové vize a tvoří láskyplné vyživující vztahy.

TANTRICKÁ CESTA ŽENY TI MUŽE PŘINÉST RADOST, JISKŘIVÉ CHVĚNÍ KAŽDOU MINUTU TVÉHO ŽIVOTA a HLUBOKÝ POCIT, ŽE REZONUJEŠ S PLYNUTÍM ŽIVOTA A S CELÝM VESMÍREM. TVÁ JEDINEČNOST ZAPADNE NA SVÉ MÍSTO A ZAPOJÍŠ SE DO OBROVSKÉHO PROUDU TVOŘENÍ KRÁSY, HARMONIE, LÁSKY NA TÉTO ZEMI.

Aby žena mohla přijmout plně své ženství, stát ve své síle, zářit a rozkvést do krásy ….. potřebuje plně prožít sebe sama ve všech svých aspektech. Otevřít intimní hluboký vztah sama se sebou , vstoupit do prostoru srdce, vytvořit spojení se svým lůnem a začít naslouchat vnitřnímu hlasu intuice.

Místo konání: Dlouhá 175/9, Litoměřice
Co s sebou: meditační polštářek, šátek na oči, deku, bílou svíčku a rituální předmět

Cena za dvoudenní setkání je 2200 Kč. Setkání proběhne v komorním počtu žen. Místo si proto prosím včas registrujte na těchto kontaktech:

martina.vyborna@email.cz
poupetova@seznam.cz

Přihláška je závazná až po uhrazení nevratné zálohy 1000 Kč (do týdne po přihlášení).
Upozornění: Občerstvení není součástí ceny. Během setkání budeme mít dstatek času na společné či individuální přestávky na jídlo.

Pro více informací můžete volat:

Ma Prem Anjali:
603 529 357

Ma Ananta Devi:
776 503 888